Tuesday, 21 February 2017

"Follow me" di Facebook, Instagram dan Blog!

Salam semua :)

Saya sekarang ni amat sibuk dalam bekerja. Ye, seperti entri yang lepas saya ada memberitahu anda bahawa saya sudah memulakan pekerjaan sebagai model atau bakat/"talent" sepenuh masa. Alhamdulillah..

Namun, saya tetap seperti biasa akan merapu diruangan media sosial saya. HAHAHA.. Ye anda boleh ikuti saya dan melawak bersama-sama dengan gembiranya. Haha.. Tapi suka saya ingatkan bahawa tolong baca terma dan syarat emel sebelum menulis emel kepada saya.

Hal ini disebabkan terlalu banyak emel untuk dibalas. Jika tak menepati syarat dan terma emel seperti yang tertulis dalam blog saya, saya minta maaf banyak-banyak kerana tak membalas mesej anda. Maaf ye.

Jadi sila ikuti saya di blog ini. Tengok je butang "follow me" sebelah kanan. Senang sahaja!

Bagi Instagram:
Instagram saya sz_zandra
HAHAHA tak alang-alang bagi nampak betul-betul. Sila lah mengikuti saya ya~ Dan sokong lah saya menjadi seorang yang berguna. Lel.

Manakala bagi Facebook:
Ini ialah FB saya. Sila klik "follow" Saya tak dapat
nak jadi kawan dengan semua sebab jumlah
kawan sangat sikit. Diminta untuk bagi ruang bagi
orang yang saya betul-betul kenal. Ni pun berkaitan
dengan kenalan kerja.


Tadadada~ ini ialah "post" terbaru saya. Saya memang bagi
tetapan sebagai awam jadi yang tekan "follow" memang
boleh nampak apa yang saya "post"~~
Jadi saya harap kita boleh menjadi kawan merapu bersama-sama. Hahahaha.. Terima kasih sudi "follow" saya ye.

Tu je~ Tata~

No comments:

Post a comment